Isu Mahsuh PTPTN - Raja Nusantara Empayar Langkasuka Di Buru !

Wakakaka..

Seriyus gila dorang.

Lihat ;


Pengerusi PTPTN Datuk Shamsul Anuar Nasarah berkata pihaknya akan meminta Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia (SKMM) mengesan pemilik laman sosial itu yang menyebarkan maklumat palsu itu untuk diambil tindakan.

Rujukan :  http://www.themalaysianinsider.com/bahasa/article/ptptn-lapor-pemilik-facebook-sebar-maklumat-palsu-pinjaman-dimansuh

Bukan nak kata apa la. Agensi kerajaan neh kadang2 poyo je lebih. Bila kita report website2 porno bagai bukan depa peduli pun nak sekat kaw2. Yang depa peduli kalau benda tue babitkan kepentingan depa baru la beria2 nak sekat bagai. Macam blog politik la, blog2 yang tak ngam dengan aspirasi dorang la baru la sibuk nak pantau dan sebagainya.

Kalau ia babitkan geng2 sendiri macam fitnah dari blog2 UMNO haram nak peduli ke amek tindakan tegas ke apa ke.

Buat tatau aje.

Nampak sangat tak adilnya disitu weh..
 
Dan walau apa pun yang berlaku.. kami akan tetap berada di belakang tuanku kalau SKMM dan PTPTN berani nak berbuat apa2 tindakan mengarut. 

Hidup tuanku..

Daulatt tuanku.. !!

HAHAHAHAHA.. 

Share this :

Previous
Next Post »