Double Stemcell Tiada Logo SIRIM.



Itu la yang dikemaskini melalui laman rasmi facebook Sirim Berhad seperti yang tertera melalui gambar di atas.

Menurut SIRIM ;

1. Double Stemcell tiada pernah menerima apa2 pengesahan dari SIRIM.

2. Maksudnya SIRIM tak pernah la memeriksa dan memantau product berkenaan.

3. Ini juga bermaksud logo SIRIM yang tertera melalui product tersebut merupakan logo yang palsu.

Haiya..

Takde pengesahan SIRIM la pula. Sebelum itu kecoh pasal pengesahan HALAL.

Kontroversi juga la ek product neh. Dah la product neh laku macam pisang goreng panas. Sana sini aku tengok beli dan memakai product neh sambil memuji2 kebaikan product ini.

Apa citer?

Takan nak tuduh dorang menipu pula.

Nampak macam betul je. Ce citer.. 

Apa pun memandangkan SIRIM dah keluarkan kenyataan rasmi maka DOUBLE STEMCELL dah patut sangat la menarik balik logo palsu itu dari product2 mereka. Tak baik la tipu orang. Kalau takde SIRIM cakap takde SIRIM. Kalau ada SIRIM cakap ada SIRIM. Nak mohon SIRIM pun bukan susah sangat. Ada proses dia dan protokol yang perlu dipatuhi. Just buka website dia dan dapatkan caranya bagaimana okay.

Bai

Share this :

Previous
Next Post »