Hishammudin Terkejut, Media Luar Tanya Apa Hubungan Dia Dengan Najib Razak.


Korang media dari luar negara tak payah susah2 tanya apa hubungan Hishammudin dengan Najib Razak. Kalau rajin google. Kalau rasa sumber google meragukan korang takde hal. Pergi la kat muzium negara dan check.

Siapa Najib Razak?
Siapa Hishammudin Hussein Onn?
Siapa Tun Razak?
Siapa pula Tun Hussien Onn? 

Aku percaya korang mesti terkejut gila babi punya la. Selalunya hanya geng2 raja aje yang main2 wariskan taktha neh. Tapi itu tidak berlaku di Malaysia beb. Kat Malaysia jawatan2 menteri dan PM berlegar2 di sekitar bapa2 aku, pakcik2 aku, adik beradik aku, aku dan bakal anak2 aku serta cucu2 aku.. Mahathir pun nak membina empayar tue juga. Nanti kita akan saksikan geng2 depa la membolot kekayaan negara demi kepentingan diri dan kroni. Rakyat terus diperbodohkan macam takde maruah.

Hahaha..

Err terover pula aiiiii..

Baca ;

"Can you confirm that you are PM Najib’s cousin? Are you protected?" 
This were the questions posed by a French journalist which stumped acting Transport Minister Datuk Seri Hishamuddin Hussein, who has been answering a multitude of difficult questions during the daily press conferences on the missing Malaysia Airlines MH370 plane.
Bemused by the question, Hishammuddin asked her which media organisation she was from before answering.
"Yes I can confirm that Najib is my cousin, and I do not know what am I supposed to be protected from," said the bewildered Hishamuddin, who is also the Defence Minister.
Journalists at the Sama Sama Hotel burst into laughter at her questions and his subsequent answer.
Since the Boeing 777-200 disappeared on March 8, Hishammuddin has eloquently dealt with numerous questions from the media in a calm and composed manner.
Many praised the 52-year-old Minister for his handling of the crisis and his ability to diligently answer questions.
Rujukan :  http://www.thestar.com.my/News/Nation/2014/03/18/Missing-MH370-hisham-stumpped/

Apakah benar awak sepupu kepada Najib Razak? Adakah anda dilindungi?

Soalan tersebut tak patut berhenti disitu.

Patut tanya lagi.

Lepas neh awak pula ke yang jadi PM?

Awak jadi menteri sebab kroni ke?

Betul ke bapa awak dulu PM?

Bapa awak dan bapa Najib Razak dulu PM ke?

Betul ke korang terlibat dalam politik disebabkan dasar kekeluarga, bukan la sebab pandai mentadbir pun?

Betul ke banyak skandal yang membabitkan awak dan sepupu awak?

Betul ke awak semua memerintah Malaysia cincai boncai?

Betul ke banyak kes rasuah membabitkan pimpinan BN?

Betul ke rasuah dalam kerajaan sapu bawa meja je?

Betul ke korang suka aniaya negara?

Betul ke awak pernah takut dengan tshirt warna kuning?

Betul ke awak nak dedahkan bukti2 polis dikasari pada hari rabu (berapa banyak rabu dah berlalu neh oi)?

Betul ke penceroboh Lahad Datu bukan pengganas?

HAHAHAHAHAHAH..

Tanyala, tolong tanya. Kalau taknak hilang dan rasa nak mampos cepat, tanyala.

WAKAKAKAKA.. 

Share this :

Previous
Next Post »