Jasmine Johari Kantoi - Tipu Nama, Tipu Gambar, Tipu Rakyat Malaysia !!!!!!

Ya Tuhan.

Orang tengah simpati kat ko. Siap ada yang menangis lagi. Sekali ko boleh pula buat citer bohong. Inila yang orang kata amek kesempatan di atas duka lara orang lain. Apa pun tak boleh la kau neh. Apa pun tak boleh. Neh mesti takde kerja nak buat. 

Apa kisahnya?

Mula2 si Jasmine Johari ==> https://twitter.com/account/suspended 

Yang mana accountnya dah kena suspend telah membayangkan bahawa dia salah seorang anak yang mana ibunya berada di dalam kapal terbang MH370 yang sedang hilang ketika ini. Dia juga membayangkan bahawa gambar terakhir yang dia kongsikan adalah gambar dia bersama2 ibunya.

Dan ia tersebar di beberapa blog, twitter, fb bahkan dalam siaran berita television juga.

Lihat ;


Tapi apa yang berlaku?

Nah. Lihat sendiri ;

Gambar curi.  Gambar asal dimiliki oleh xmialuna. Sebelah kiri. Itupun bukan warganegara Malaysia. Yang sebelah kanan ialah si Jasmine Johari yang mengecohkan rakyat Malaysia dengan citer sedihnya konon. Alih2 citer dongeng. Hantu betul.

Ko ingat ini lawak ke nak menipu2 orang?

Rintihan pasal ibu konon2nya di wassap juga tersebar meluas di pelbagai media sosial.

Lihat ;


Kredit gambar : sini

Haiyaa..

Jangan la buat kerja bodoh begini. Nak main2kan emosi orang. Takde otak ke apa ko neh. Untuk rekod kes neh dah jadi kes polis. Masak la kau. Habislah polis jejak dan singkap siapakah ko disebalik account twitter. Nak bergurau tapi tak kena gaya. Amek kaw. Rasakan. 

Share this :

Previous
Next Post »