Gambar2 Fashion Show Baju Dalam Secara Terbuka Di Mid Valley.

Rupanya Mid Valley ada buat acara minggu fashion neh bermula 9 april yang lepas. Antara acara2 yang terselit dalam program tersebut ialah fashion show baju dalam. Ia diadakan secara terbuka dan bebas disaksikan oleh semua pengunjung2 Mid Valley.







Cantik2 model  dan baju dalam yang diperagakan tue ye. Secara terbuka pula tue. Maka ramai la yang dapat menyaksikan fashion show ini. Tak perlu risau pada apa2 halangan. Kat Mid Valley jer.

Respon salah seorang 'pelalu-lalang' ketika fashion show ini berlangsung.



Bagi aku benda neh takde apa2. Just jangan membabitkan pimpinan PR dah cukup. Sebab dorang tue memang melampau2. Nak yahudikan, kristian dan sesatkan negara kita. Mereka juga mahu halalkan seks bebas, LGBT dan juga perkahwinan sejenis kat negara neh. Selain umat2 Islam PR yang sesat dan tunggang tergolek akidahnya (yang perlu kita berikan perhatian dan penekanan), hal lain2 takde apa sangat. 

Just enjoy the show sudah la.

Jom layan fashion show baju dalam secara terbuka neh. Untung2 dapat minum wine. 

Okey. Bai. 

Episode pertama disini.

Share this :

Previous
Next Post »