Isu Dna Babi - Ini Pula Jawapan Ustaz Kazim Untuk MAZA.

Perdebatan neh sihat. Jangan kita jadi batu api pula kat tengah2. Tengok aje hujah antara MAZA dan Ustaz Kazim dan baca supaya masing2 dapat menambahkan ilmu masing2.

Haha..

Semalam MAZA menjawab Ustaz Kazim. Rujuk sini.

Kali neh Ustaz Kazim pula menjawab MAZA. Berbaur emosi dan semacam sedih. Tetapi inila point dia. Ustaz Kazim pun memang jenis sensitif. Kalau rajin dengar kuliah2 dia tahu la yang dia memang jenis sensitif sikit. Biasalah.. dia pun manusia yang ada emosi juga.

Haha..

Lihat ;


 Apa pula respon dari MAZA selepas neh?

Sama2 nantikan.

Sebenarnya bila kedua2 mereka berdebat menggunakan ilmu masing2, berhujah, kita yang dok baca neh dapat input2 baru tau. Bukan dok baca kosong saja. Tapi yang tak sedap juga, penyokong bagi kedua2 ustaz akan saling label melabel ustaz yang satu lagi. Label satu hal, menghina satu hal lagi. Cuba la masing2 bertenang je. Sesama ustaz sedang berbahas. Kita dok tepi, amek buku catit lagi bagus.

Yang dok tengah jadi batu api dan hina2 orang buat apa?

Tengok aje la perbahasan dorang. Yang mana elok, betul dan baik kita catit dan amalkan.

Yang mana teruk, sangkal dan bidas la. Itupun kena hujah juga. 

Setakat dok kutuk2 baik tak payah. Dok tepi lagi bagus. Tepuk la tangan kalau perlu.

HAHAHA..

Apa pun DNA babi neh tak sama macam BABI sebenarnya. DNA manusia neh kadang2 dari rambut, kadang2 dari air liur. DNA babi pun begitu juga. Mao tahu serba sedikit mengenai DNA babi? Hah elok baca sini untuk sedikit pemahaman bagaimana DNA babi boleh dijumpai di merata product2. Apa itu GE? Masa tue baru la korang tahu apa yang powerful sangat si BABI-man.

HAHAHA..

Kbai.

Share this :

Previous
Next Post »