Kiki #CDM25 Didenda RM5,000.


Aisehmen. Minta 2,000 tapi kena denda rm5,000 plak tak pasal2.

Takpe Kiki. Murah rezeki ko lepas neh sebab dah terkenal kan. Mungkin kerja kahwin ko akan bertambah2 lepas neh. Tak kira la orang marah apa pun kat ko tapi kalau kualiti kerja yang dipandang dengan harga service yang dijadikan ukuran, maka insua-Allah tak ke mana la pelanggan2 ko Kiki. Memandangkan si Kiki pun mengaku dah insaf, dah saling bermaaf-maafan dengan uncle Sim maka tak payah la puak2 UMNO dok buat citer2 racist lagi.

Kan sekarang neh puak2 sebelah sana dok sebarkan citer yang si Kiki mengamok sebab uncle Sim maki dia.. taknak keluar kereta la.. nak bagi rm50.00 je la.. hak eney.. sedap2 aje tokok tambah citer fitnah supaya kes neh jadi kes perkauman.. bangangnya korang..

Hahaha..

Baca ;

Mahkamah Sesyen Kuantan menjatuhkan hukuman denda RM5,000 ke atas Siti Fairrah Asyikin Kamaruddin, 30, atau Kiki yang bertindak ganas mengetuk sebuah kereta yang bergesel dengan kenderaannya Isnin lalu.

Mahkamah juga memerintahkan Kiki menjalani kerja-kerja khidmat sosial selama 240 jam dalam tempoh tiga bulan, lapor Utusan Online.

Mahkamah menjatuhkan tersebut selepas tertuduh mengaku salah dan insaf atas kesalahan yang dilakukannya pada 14 Julai lalu. -Mkini-

Share this :

Previous
Next Post »