Wanita Bertudung Berat Mahu Saman..

Sebenarnya betul juga point dia. Walaupun dia beratkan kepala dia dengan berlapis2 lilitan untuk tutup rambut dia, still dia masih jaga aurat. Bukan mendedahkan aurat dia. Oleh kerana itu kepala dia, tudung dia dan dia yang rasa berat, maka dia punya pasal la dia nak pakai tudung macam mana pun.

HAHA.

Gambar dia jadi viral sejak dia keluar kat tv3 hari tue. Aku pun tatau sangat rancangan apa dan dia neh sapa.

Tapi ada orang tangkap gambar dia sebab tudung yang dia pakai tebal dan nampak memberatkan kepala dia.

Lihat ;


Siap jadi bahan senda jenaka kat sosial M (media sosial) lagi.

Lihat ;


Dan inila respon dari tuan punya badan ;




"Sila padam pic ni sebelom saya saman awk!"

Tue dia mengamok kaw. Then dia sound setempek kat individu yang tak pakai tudung yang mungkin dok sindir dia yang bertudung berat. "Lilit kepala kaw tu x pakai tudung lg teruk".

Amek kaw. Kena sedas.

Nak kutuk orang bertudung tapi kau pun tak bertudung. Kan kena sound tak pasal2.

HAHAHAHA..

Apa2 pun kaedah pakai tudung neh mudah je dalam Islam. Janji tutup apa2 yang patut sudah la. Pakai tudung berat2 neh tak bahaya ke? Kepala tak rasa sakit ke memikul satu beban kat atas tue? Haha. Macam2 fashion bertudung dah sekarang. Janji patuhi protokol Islam dan masing2 happy sudah la. Tapi tak perlu kot main saman2. Satgi kena troll lagi tak pasal2. Relax sudah la ye.

Kbai.

Share this :

Previous
Next Post »