Ahmad Maslan Cadang Goreng Sendiri Di Rumah, Elak GST.

Aku syak la. Syak saja. Najib kan kena bambu kaw2 la neh dengan rakyat tentang isu nothing2hide. So bagi mengalihkan perhatian rakyat, maka Ahmad Maslan sesaja buat lawak bahlol di twitter supaya orang ramai kembali memperkatakan tentang kebahlolan dia dan berhenti memperkatakan tentang sikap pengecut Najib. Aku syak saja la.

Tengok dia update apa ;


Saja la nak peringat si Ahmad Maslan tue. Beli minyak ka bahan2 masakan apa2 ka dah ada GST sekarang. Sebab beli di pasaraya. Pasar basah bukan ada di semua tempat dan bukan pula semua orang berkelapangan untuk akses pada setiap masa. Beli gas pun dah semakin mahal dek GST. So toksah berangan la kalau ko masak sendiri itu bererti kau bebas GST. Perasan je kot. 

Apa2 pun korang enjoy la kebodohan menteri korang ek.
Ketua dia pengecut.
Pengikut dia bingai.
Elok sangat la tue.

WAKAKAKA.

Share this :

Previous
Next Post »