Perempuan Ini Dikutuk Oleh Ratusan Netizens Lelaki Kerana Tidak Mengenali Pelakon Porno.

Ya. Kita tinggal di dalam dunia bahawa jika kau tak kenal pelakon lucah maka kau tu bodoh, ignoran dan layak dah kena troll dan sindir kaw-kaw di laman sosial neh.

Hahaha.

Screenshot ini disebarkan ;



(rujuk)

Dengan tujuan menyindir si gadis itu atas alasan kerana suka menyebarkan sesuatu tanpa memastikan kesahihannya.

Alasan sikit punya cantik, sikit punya sopan, sikit punya suci. Pijak semut pun tak mati. Betapa suci dan murninya lebai-lebai facebook neh berbicara. 

Ya, bagi kita betul juga nasihat yang diajukan. Untuk menyebarkan sesuatu apa salahnya kita verify sumber, verify kesahihannya. Jangan main petik je dan sebar. Nasihat ada asas tetapi cara menasihati perempuan tersebut tidak berasas sama sekali.

Di ruangan komen pelbagai sindiran dan kejian dilemparkan ke atas perempuan berkenaan kerana tidak mengenali siapa itu Mia Khalifa dan apa itu Universiti Brazzers. Cakap jujur neh. Aku pun tak kenal sapa itu Mia Khalifa. Aku tak faham langsung apa point posting berkenaan sehingga la aku baca di ruangan komen. Ya Tuhan. Berdosanya gadis Eina kerana tidak mengenal Mia. Netizens LELAKI mempersendakan gadis tersebut seolah2 dia sedang melakukan kesalahan yang besar!

Sungguhpun begitu tampil juga di ruangan komen beberapa individu yang membela Eina meskipun jumlah LIKE tidak mampu menyamai yang mengkritik, menghina, mempersendakan dan mengutuk Eina kerana tidak mengenali Mia. Btw, siapa itu Mia Khalifa? Aku pun tidak tahu sehinggala aku google.

Mia Khalifa ialah ;

- Gadis muda berusia 22 tahun.

- Pelakon lucah paling popular di Pornhub.

- Berasal dari Lebanon berhijrah ke Amerika kini menetap di Miami.

- Mia adalah pelakon lucah yang memiliki pendidikan tinggi. Tak sure sangat kenapa dia nak berlakon lucah apa bagai neh.

- Hubungan Mia bersama orang tuanya hancur disebabkan Mia memilih karier sebagai pelakon lucah. 

- Brazzers Universiti pula orang kata website untuk tengok citer-citer lucah dan seumpama dengannya.

- Mia juga pernah mengenakan hijab ketika berlakon video lucah.

- Mia juga bukanlah seseorang yang menganuti agama Islam. Susur galur keturunannya berfahaman katolik.

- Mia mempunyai beberapa tatoo bertulisan arab dan dia dikecam kerana memalukan Lebanon disebabkan popularitinya dalam industri lucah.

WHAT THE HELL. Even lucah pun satu industri kat dunia neh. 

Bahkan ;


Berbangga tengok lucah? Wahlawei. Tepuk dahi kot aku. 

Cuba tengok dari sisi yang positif. Betul ke kebodohan Eina yang terdedah ataupun kejahatan netizens lelaki yang terserlah? Betul ke 9Gags nak sindir Eina ataupun sekadar nak membongkarkan kemunafiqan kaum-kaum lelaki di Malaysia neh?

Eina buta ilmu tentang industri lucah. 
Lelaki mempersendakan Eina yang buta ilmu tentang industri lucah.
Macam mana lelaki boleh menjadi begitu expert dalam industri lucah?
Adakah lelaki2 yang mengondem Eina jenis melayari laman-laman lucah?
Dan layak ke lelaki2 ini mengkritik kebodohan Eina yang buta dalam industri lucah?

Fikir betul-betul.

Tak kenal Brazzers kena sindir.
Tak kenal Mia kena sindir.
Tak kenal lucah pun jadi isu untuk memalukan orang.
Apa mende korang semua neh?

Ya. Kesilapan Eina ialah dia main sebar satu content yang berbentuk sindiran. Content tu dah berapa lama tersebar ntah. Aku selalu nampak. Selalu nampak. Dan hari ini baru tahu kebenarannya. Berkat netizens lelaki yang mengilai industri porno. Terima kasih kerana merungkaikan kebenaran tersebut. Hihi.

Tetapi untuk menerima kritikan ke atas Eina disebabkan kecuaiannya yang bermalasan google, itu tidak mungkin.

Aku tidak mahu berpihak dengan lelaki-lelaki yang melayan kelucahan. Lelaki dan lucah berpisah tiada. Dan itupun ada ahti penuh bangga mengakui korang tu khalifah dunia. Heh!

Share this :

Previous
Next Post »