Ini Paparan Lengkap Screenshot Sign DR YG Palsu - Dah Report Polis Ke? Gambar Ratu Naga Bersumpah Guna Alquran.

Kau ingat Alquran tu apa Ratu Naga?
Korang tengok neh la. Tengok.


Macam neh je bersumpah. Lepas tu hadap orang percaya dia? Tak payah buat kerja bahlol la. Baik mengaku aje senang citer. Dari memalukan diri.

Semalam. Berapi2 team Ratu Naga kata nak buat laporan polis bagai. Kena fitnah dan etc etc semua cukupla.

Maka kami neh pun tunggu la dengan penuh minat. Betul ka nak buat laporan polis? Nangoi. Mana ada. Dia p bersumpah pula. Sumpah laknat katanya. Tak kenal Azharuddin. Oke la. Aku percaya bab dia tak kenal Azharudin. Tapi paparan screenshot neh palsu ka fitnah ka apa ka? 

Baca sat ;









Sejak semalam juga geng2 Chedet telah menyebarkan satu akta mengenai undang2 menyebarkan maklumat awam, mendedahkan kandungan data peribadi. Ia menyalahi undang2 katanya. Jika sah la si Azharudin menjual, maka siapa pembeli? Siapa? Nangoi lagi. Sah-sah kau kantoikan diri kau la sengal!

Sekarang neh. Takde laporan polis bahawanya kau nafikan kandungan perbualan gambar2 di atas. Takde laporan maka tiada siasatan. PDRM memang le kata salah tapi at least kena ada laporan kena ada bukti maka boleh la jalankan siasatan. Pihak yang mendakwa tak buat laporan polis. Kita faham la. Sebab dia dipihak menjual. Yang katanya konon kena fitnah pasal apa tak buat laporan juga? Hak eley..

Satu lagi. Yang betul2 sign ada 300k sebenarnya. Maka yang 300k inila ke hulur ke hilir akan menyebarkan di seluruh alam maya, alam dunia bahawa DR tu ori sebab dorang sign. Bukan palsu, bukan bukan bukan.

Untuk memastikannya begitu. Senang je. Korang pergi buat satu website yang ada maklumat asas 1.2juta yang sign DR tu. Biar kami yang berjuta2 neh cross check samada nama2 kami ada tak digunakan untuk menandatanggani DR tanpa keizinan dan kerelaan kami. Kalau takde satu pun, maka Azharuddin menipu. Kalau ada walau satu pun maka terbuktila.. lue pandai2 la fikir sendiri.

Apa-apa pun ingatlah dua point penting neh. Ratu Naga claim dia tak kenal Azharuddin. Tak pernah bersembang dengan Azharuddin.. tapi dia tak pernah claim bahawanya insiden jual beli itu palsu.. mahupun perbualan2 yang tersebar itu fitnah..

Fikir-fikirkanlah ek.

Muahahahahahaha..

Share this :

Previous
Next Post »