Smart Tag Kualiti Cikai, Kenapa Cepat Rosak Soal Netizens.


Smart Tag cikai? Betul ka? 
Nasib guna MyKad, tapi MyKad pun cikai gak kualitinya. Sentiasa ada masalah cip walaupun kekononnya kualitinya semakin dipertingkatkan. Mohon siasat juga siapa yang
bekal service sediakan MyKad. Macam hampeh!.

Baru-baru neh viral satu aduan dari pengguna Smart Tag yang ditulis oleh PanduLajuDotCom di facebook.

Berikut adalah apa yang diluahkan oleh admin page tersebut ;

TAHUKAH ANDA? 

============== 

Jam Casio tu walaupun murah dan boleh beli bawah harga RM100, tapi dia punya tahan boleh siap bawak mandi. Display nombor jam maintain terang dan jelas. Siap boleh on lampu bila malam. 

Tapi bila pakai Smart Tag, tak sampai sebulan dah jahanam. Kau tak boleh periksa berapa baki kredit. Dan sebab takut kredit tak cukup, kau pun pergilah beratur ikut lorong tunai/tambah nilai. Tup tup baki banyak lagi, cuma kau lupa. Sebabnya, Smart Tag kau cikai! Isunya, siapa supplier Smart Tag ni? 

Apahal bangang sangat jual benda cepat jahanam? Bukannya gajet nak tukar jadi Gaban. Nak periksa kredit saja pun. Diulangi, abang nak CHECK KREDIT saja!! Lepas tu kalau rosak hangpa caj RM53, suruh pos bagai. Repair ambik masa sampai 4 minggu. Kalau kedai cat, 1 minggu depa boleh settle ketuk dan cat kereta satu body, siap belanja teh ais ikat tepi. 

Kemon la. Jual Smart Tag je kot. Bukan jual kepala peledak nuklear! - Bang Nin, penegak automotif dunia 

- Sumber gambar: Lebai Google 

#TahukahAnda 
#smarttag 
#touchngo 
#pandulajudotcomdotmy 
#automotiftelusdantulus

Share this :

Previous
Next Post »