BLOG SEDANG DIKEMASKINI

Bukti bergambar : Imam muda idelogi israel laknatullah!

Demm!! Aku tertipu dengan rancangan imam muda kat astro aosis tue. Siyesly aku rasa diriku bebal tak semena-mena. Demm!! Rupanya rancangan imam muda tue rancangan israel untuk menjahanamkan orang islam di malaysia. Tak guna punya yahudi. Tak guna punya israel. Tak guna punya freemason. Sampai ke sini dia kejar umat islam. Demm!

Ketika aku mula2 diberitahu hal neh, aku terkejut gak. Mati2 aku berhujah dengan mamat tue. Aku cakap ko neh bodoh larh. Takan lah imam muda tue rancangan zionist nak musnahkan malaysia plak? Gila babi larh ko nak sesatkan kita owang. Cis. Berapi2 aku marah dia tue. Geram punya pasal. Last2 anak bangang tue kasi bukti baik punya kat aku. Terkedu beb aku lihat.  Macam tak peeerrrcayalah!! Heh

Korang tengok sini. Lepas tengok korang gerenti akan terkejut punya. Memang tak sangka rupanya imam muda tue rancangan zionist untuk menyesatkan kita. Wat de hell!



Nampak tak apa yang aku nampak? Confirm korang mesti nampak punya. Astro tue kafir. Bukan pemilik astro tetapi astro tue hah. Kafir. Tv satelit pun ada agama. Baru aku tahu. Heh. Kalau dah kafir watpelah orang islam dok kerja dengan astro [kafir] lagi? Heran aku. Takan lah orang islam nak 'curi' duit orang kafir? Jangan2 saja tak org islam kerja bawah astro, peh tue pujuk pihak pengurusan astro wat rancangan imam muda yang mana didalangi oleh yahudi.. semata2 untuk BOM malaysia???? Biar betul!!!

Silap2 astro oasis tue pun tajaan yahudi kot. Bodoh punya manusia yang meluluskan channel aosis dalam astro. Tak pepasal kafir telah dipergunakan oleh orang islam yang telah dipergunakan oleh yahudi untuk bom malaysia. Demm!

Ananda krishan yang ku sangka bijak rupanya tak bijak langsung. Buta2 je dia bertoleransi dengan umat islam dan membiarkan kewujudan astro aosis. Peh tue nanti malaysia mesti kena bom lah. Mesti punya. Salahkan je freemason. Mesti agenda illumination neh. Aku confident habis. Heh

Lenkali kalau nak ukur keimanan gunalah dacing. Timbang2. Tengok iman sapa yang lagi berat. Lagi berat iman lagi beriman larh dia. Buat apa guna imam muda. Imam muda bukan dacing. Imam muda bukan alat penimbang. Imam muda setakat menjadi imam [ketua] boleh larh. Kan makna imam tue sendiri dah tertakrif sebagai pemimpin. Bukan nya alat penimbang. Bangang betul manusia itu. Mesti kamus islam dia hilang. Tak pun dia berlakon buat2 mcm dia islam. Kan? Heh.

Sebab tue aku setuju sangat kalau rancangan imam muda neh dihapuskan! Demm. Hiburan itu patut berlandaskan mentor ataupun akedemik fantasia je. Baru ada kick. Confirm dah aku yang mentor dan akedemik fantasia tue bukan agenda yahudi. Mentor itu sendiri berasal dari negara islam ter-agung dunia yang bernama malaysia [rujuk google untuk cari info pasal malaysia] manakala akedemik fantasia pula di asaskan oleh iman tersohor di dunia yang berpengkalan di israel. Lagi dasat. Heh.

Tapi tak boleh lawan maha-dasat bukti yang aku lampirkan kat bawah neh. Aku percaya kalau korang tak hempas komputer korang, korang mesti men ludah2 punya. Betul? Takpe. Aku kasi uji korang. Nah tengok neh ;



Hah. Nampak? Bukti wikipedia yang mengatakan bahawa imam muda adalah rancangan yahudi pro zionist. Wikipedia tue tak boleh ditulis2 oleh orang sebarangan bhai. Mana ada orang kristian tulis wikipedia explain pada valentine bhai. Bodoh betul. Tak lama lagi wikileaks akan mendedahkan rancangan israel neh bhai. Mesti masuk aljazeera punya bhai. Aku dah over-confident neh beb. Siyes.

Dan ini adalah bukti yang lagi dasat. Korang kena baca dan saksikan link neh sendiri. Berserta dalil Alquran dan kata2 tokoh alim ulama bahawa rancangan imam muda tue rancangan yang menyesatkan! Demm! Terpedaya aku. Heh

3 bukti imam muda rancangan israel untuk kafirkan umat islam malaysia.

10 hujah kenapa imam muda haram.

7 dalil ketua ulama tolak imam muda.

5 kes muslim murtad setelah tonton imam muda.

Berita tv3 tentang kesesatan rancangan imam muda.

Ameno : Macam saya suka kata. Nama macam nama orang islam. Muka macam muka orang islam. Bercakap macam bahasa orang islam. Berbaju macam baju orang islam. Makan macam makanan orang islam. Tetapi belum tentu islam. Heh
Back To Top