Alvin Vivian Mengamuk Di Twitter, Gambar Bogel Mereka Tersebar.

Kepala hotak Soz Cyili on Monday, July 15, 2013

Memalukan.

Gambar dorang sedang melakukan seks. Bukan berdua oke. Di ulangi bukan BERDUA. Sebaliknya atas katil dengan pasangan2 lain. Demm.. dorang memang gila. Sebenarnya mungkin mereka tak rasa malu sebab dah biasa share benda2 gitu kat public. Tapi aku je la macam tak percaya. Tak sangka memang wujud manusia macam neh di Malaysia. 

Selalunya benda2 gini masyarakat kita tak buat. Paling2 koman berzina berdua. Ini sampai berpasang-pasangan atas katil. Pehh.

Tatau nak cakap apa dah. 'Bermain' secara terbuka dan berjemaah, dan membiarkan aksi mereka dirakam? Itu memang kerja gila. Mungkin mereka patut buat medical checkup. Takan takde rasa malu langsung. Gila ah.

Aku takmo share gambar jijik tue kat sini. Tapi ketika ini gambar2 tersebut hangat disebarkan di pelbagai blog khususnya blog umno. Gambar2 tersebut juga disebarkan bersama butiran penuh pasangan terbabit. Ini termasuklah alamat rumah, no telefon, tempat tinggal family, butiran peribadi seperti nama penuh dan no ic.

Dan ketika ini juga Alvin dan Vivian mengamok sakan selepas mereka dimaklumkan yang facebook page mereka telah pun ditutup oleh admin facebook kerana menerima banyak report negatif atas beberapa posting2 mereka sebelum neh.

Berikut antara luahan amukan mereka di twitter ;


Sumber : http://mynewshub.my/?p=176273

Berikut pula antara gambar sindiran dan perli kepada pasangan lucah tersebut ;



Mula2 provoke orang. Then cakap mereka buat lawak. Then minta maaf setelah ditekan oleh pengguna maya. Then mengamok lepas minta maaf.

Logik ka?

Tue ah. Dorang bukan ikhlas minta maaf pun. Berlakon dan auta jek lebih. Lepas neh dorang akan kembali menganas melakukan provokasi berkaitan umat islam. Baca la komen2 di twitter mereka. Now mereka lock twitter mereka. Dah kena kecam bertubi2 selepas melakukan provokasi sebentar tadi.

Tatau la apa lagi yang si pasangan neh nak. Dia yang kacau orang, dia pula yang naik marah. Heran aku.

Haizh.

JUAL SEKALI, UNTUNG BERKALI2, DAPATKAN FORMULANYA DISINI

 

Followers

Readers