JDT Patut Main Wrestling Bukan Main Bola - Petugas Media Pun Kena Ugut Ka?

JDT patut tukar bidang dorang. Aku tengok big boss dorang macam hebat2 tapau orang.

Memandangkan JDT hebat sangat dalam aksi pergaduhan why not pertimbangan saranan aku. Tukar bidang. Jangan main bola tapi main wrestling. At least bila ko tumbuk2 orang, pukul2, kasari lawan ko takde sapa nak kecoh dan kutuk korang bagai.

Dan, confirm sesangat, korang takan jadi mangsa KONSPIRASI apa bagai punya. Siyes JDT. Bersara la dari main bola sepak oke. Itu bukan kepakaran korang. Kepakaran korang cari gaduh aje.

HAHAHAHA..

Baca ;

Seorang petugas media yang merakamkan insiden pergaduhan pegawai pasukan bola sepak Johor Darul Takzim (JDT) dan T-Team di Stadium Tan Sri Hassan Yunos di Larkin Johor malam semalam, diugut sekiranya beliau tidak menghentikan rakamannya.

Astro Arena malam semalam menyiarkan satu video yang mana seorang lelaki menjerit: “Pergi belakang! Pergi belakang! Kalau tak nak kamera pecah pergi belakang!".

Klip video berdurasi 65 saat yang dimuatnaikkan oleh pengguna maya di laman Facebook Media Soccer News
 menunjukkan ugutan itu dihamburkan selepas kamera menggerakkan lensa ke arah pergaduhan yang hanya berlaku beberapa saat.

Sebelum pergaduhan tercetus, kamera menunjukkan seorang lelaki berjambang berlari ke kiri dan keluar daripada bingkai lensa kamera.

Kamera itu kemudiannya turut menggerakkan ke kiri bagi merakam kekecohan dan pergaduhan itu tetapi tidak jelas siapa yang mengasari siapa.

Tiba-tiba kemudiannya lensa kamera bergerak ke kanan menunjukkan lelaki berjambang itu beredar dengan dikelilingi beberapa lelaki lain.

Share this :

Previous
Next Post »