76,168 Benci Hanez Suraya - AURAWHITE Bakal Menjadi Mangsa Boikot Angkara Hanez Suraya !!!

Semalam ada orang request suruh like. Tapi aku tak like. Dan semalam tak silap aku masa tue dalam 6,000 plus2 aje like dia. And tadi, masa baca kat Sinar, pergh.. tetiba naik jadi 60k plus2. And bila aku check sendiri, dah pun mencecah 76k plus2.

Lihat ;

 
Dasat betul.

Nampaknya Hanez Suraya lauk terbaru oleh warga maya la jawabnya. Kena bashing kiri kanan la jawabnya. Itulah. Dah tahu isu rampas suami orang kes sensitif kat negara neh lagi mao buat pasal. Aku rasa isu kahwin dengan suami orang, kalau diuruskan dengan betul tak jadi masalah. Yang jadi masalah kalau ia diuruskan secara cara marba seperti yang dipaparkan melalui sikap si Romie dan Hanez. Gambar2 dorang pun kemain lagi. Berpeluk walaupun tak kahwin lagi.

Usah kata si Hanez Suraya, gambar2 lawyer dan adik beradik dia pun depa sebarkan sama. Gambar2 hisap rokok apa bagai.

Tengok ;


Kalau korang nak tahu, kat gambar neh aje komen dah beribu2.

Tengok disini

Maki hamun ko jangan cakap la. Tak terdaya aku nak baca satu persatu. Ringkasan sudah.

Gambar2 Hanez berpeluk dengan lelaki lain pun ada. Bercuti juga. Tapi bukan dengan si Romie tue. Murahnya. Sapa2 boleh touch and go..


Hahaha..

Aku rasa story Liyana Manan tue lebih jujur. Jangan salah faham yer. Aku tak bekap sesiapa berdasarkan sentimen. Tapi berdasarkan hujah. 8 tahun bahagia, tetiba perasaan itu hilang begitu saja kata suami Liyana Manan, Romie.

Memang la.

8 tahun bahagia sebab ko tak curang dan melayan isteri dengan teruk.

Bila ko curang dan mula lepaskan emosi yang bukan2 kat isteri yang sahih disebabkan ko bermain kayu tiga, memang la perasaan sayang tue dah hilang sebab ko dah tak sayang dah kat isteri sedia ada, sebaliknya sayang  kat kekasih ahti.

Lantak ko la. Liyana pun aku tengok steady je terima kecurangan ko. Dia pun dua kali minta cerai. Ko sepatutnya ceraikan aje pada saat dia minta cerai kali pertama. Dia sikit pun tak war2kan perhubungan dan kecurangan korang berdua walaupun ia dipaparkan secara terang-terangan dalam blog dan rancangan2 gosip artis. Dia minta cerai. Failkan kes perceraian di mahkamah. Ko sibuk suruh dia taat. Taknak cerai pula dah. Kata dah hilang perasaan sayang. Adoiyai. Ko gila talak ek? Pompuan tue dah taknak kat ko kot. Lepaskan aje cara baik dan pergi la berbahagia sana dengan si Hanez. Ko bahagia dengan cara ko, Liyana pun akan bahagia dengan cara dia.

Kalau bukan si Hanez tue bergambar dengan anak2 kekasih dia dan upload di instagram, sampai sekarang si Liyana tue steady je pendam rasa dan selesaikan masalah diam2. Dia pun tak kecoh2. Liyana nages bukan sebab suami berpaling tadah dan tikam dia dari belakang tetapi sebab anak2 dia Hanez peluk tak tentu pasal. Sentap la dia kat situ.

Dan, tanpa sedar, AURAWHITE pula jadi mangsa tak pasal2. Sudah ada desakan yang dibuat agar AURAWHITE bertindak membatalkan penglibatan HANEZ SURAYA sebagai jurucakap / model kepada product tersebut ataupun gerakan untuk boikot akan dilancarkan. Ada macam2 PRODUCT di pasaran yang mampu menjadi saingan dan alternatif kepada AURAWHITE.

Lihat ;


Hanez Suraya dah memalukan imej AURAWHITE. Dan lazimnya kita tahu emosi wanite neh lain sikit. Satgi penjualan AURWHITE yang terjejas. AURAWHITE perlu segera tampil menjelaskan keadaan ini dan fikir2kan samada berbaloi ataupun tak berbaloi untuk terus lantik Hanez Suraya jadi model kepada product syarikat korang.

Dan, jangan tatau.

Beberapa selebriti seperti Chef Wan, rujuk sini, Rita Rudaini, bahkan Ustaz Imam Muda pun dah siap tegur2 lagi Hanez Suraya. Yang terbaik dari Hafiz Hamidun. Perli. Simple. Tapi makan dalam beb.

Lihat ;


Gambar2 dia dengan botol seakan arak pun orang dah mula sebarkan. Gambar dengan jantan2 lain. Berpeluk, bercium semua ada. Macam2 orang tulis pasal dia. Kat mana dia buat hidung (hidung dia palsu orang kata). 

HAHAHA..

Macam2 la kisah ko terkeluar ek Hanez. 

Semua orang tulis kat sini ==> http://mforum2.cari.com.my/forum.php?mod=viewthread&tid=789418&extra=&page=1

Yang tak tahan tue ada yang ugut siap nak sebarkan video dia mabuk2 sampai berbogel.

Adoi.. 

JANGAN. JANGAN TAK KELUARKAN.

HAHAHA..


Fuhh..

Seram aku tengok.

Puncanya satu je. Bercinta sakan dengan laki orang tapi buat2 tak bersalah langsung. Diselitkan dengan penipuan dengan penipuan tue yang buat orang rasa menyampah.

Sepatutnya gunakan cara diplomasi macam mana nak selesaikan masalah. Bukan nya dok bercakap merepek2 depan wartawan. Sekarang dah jadi huru hara. Semua kisah2 ko dulu dan sekarang, gambar2 ko dulu dan sekarang, semua orang main ulang siar. Dengan laki2 lain pun depa dok sebarkan. Kalau la si Romie tue tengok. Tak ke dia sedar bahawa dia kad touch n go yang ke berapa tah yang si Hanez beli?

Hahaha...

Lue sendiri cari. Apa boleh buat. Redha sudah..

Share this :

Previous
Next Post »