Identiti Facebooker Yang Persendakan Ramadhan Didedahkan Hacker.

Umur 23 tahun.

Takan la dia nak buat jahat gunakan account facebook sendiri? Mesti ada sesuatu berlaku neh. Cara dia bercakap BM pun tak nampak macam cara orang cina menulis.

Baca ;



Ini facebooknya.

Apa yang didapati kat facebook dia ialah ;

1. Posting ulang2.

2. Balik2 dia upload gambar sama, share gambar sama dan update status yang sama.

3. Takan takde sesiapa syak mungkin fb dia kena godam ataupun mungkin itu account fake yang gunakan identiti orang lain?

4. Lagi satu, dorang siap sebarkan no ic alamat kereta apa dia semua dah.

Tengok ;


Ko gila?

Kalau ada mana2 budak Islam yang terlebih semangat pergi berjihad dengan ketuk dan pukul budak di atas neh macam mana?

Relax sudah. Kata2 adalah sekadar kata2. Ia memang menyakitkan tetapi ia masih sekadar kata2. Nak meroyan sangat baikla bertindak atas benda yang dah sah2 berlaku. Macam err kasino di Genting ke. Itu bukan sekadar kata2 bahkan sudah terbukti ada bangunan fizikal lagi. 

Haha.

Apa pun berbalik kepada tujuan posting neh. Semua bertenang dulu. Buat laporan polis la kalau angin sangat then tunggu la siasatan. Tak payah la meroyan nak pergi serang dia kat rumah semua. Mengarut aje aku tengok. 

Jihad konon.

Jihad pale hotak korang la.

Wakaka.. 

Share this :

Previous
Next Post »