Haron Din Cadang Kaji Semula Kerjasama DGN PR.


Cadangan yang bagus dan bernas sekali.

Selepas korang buat kajian terperinci, mempertimbangkan semua perkara, melakukan perbincangan dan berbahasan, undian dan mengambilkira pandangan semua pihak jika keputusannya adalah PAS patut keluar dari PR, maka tolong keluar.

Jika keputusannya PAS patut kekal dalam PR maka kekal la.

Bila nak keluar, keluar cara baik dan terhormat. Tak payah la time keluar segala2 yang buruk dan negatif baru nak p bongkar satu persatu. Masa dok dalam taknak pula bongkarkan segala atas nama menjaga imej kawan.

Macam lahanat aje aku tengok.

Kalau nak stay, pandai2 la tanggung risiko sendiri dan hadap segala. Tapi aku pelik juga dengan mereka neh.

Aku tahu. Memang ada orang2 fitnah PAS.

Tapi. Aku pun tahu juga. Ada orang2 PAS yang fitnah juga.

Sekarang neh perlawanan fitnah dengan fitnah. Nak kata PAS betul pun tak kena juga. PAS pun sama aje. Bahkan lebih teruk sebab bawa label agama.

Elok la tue. Kajang movie punya pasal PAS berpecah. Inila balasan kepada PAS sebab tak bersikap konsisten. Kau nak salahkan PKR? Kau takde salah langsung? Sapa suruh kau bersetuju dengan Kajang Movie? Korang la yang salah terlebih dahulu. Kalau dari awal2 lagi ko tak bersetuju, ko tunjuk kan aje terang2. Macam PKR dan DAP boikot PK. Ini ko dah la tak boikot PRK Kajang lagi nak sembang kencang kutuk PKR macam ko tak terlibat dalam kerja2 kempen dan propaganda dorang. Nak tunjuk watak suci konon. Padahal 2 x 5 juga macam PKR dan DAP.

HA HA HA

Share this :

Previous
Next Post »