PR Saling Boikot Memboikot Di Hari Penamaan Calon Pengkalan Kubor.

Tak payah nak kelentong orang la. Bagi ayat penyedap jiwa yang lara. Ingat orang bodoh nak mampos ka tak boleh fikir.

HAHAHAHA..

Hadi tak mai atas alasan terlepas kapal terbang. Ye ye jek dia tak mai atas alasan tue. Jangan2 dia rasa rungsing nak berhadapan dengan beberapa pimpinan tertentu tak. Anwar tak hadir. Wan Azizah pun tak hadir. Pimpinan DAP pun tak hadir.

Petandanya apa?

Petandanya ahti masing2 tengah sakit. Maka baik tak payah hadir. Tunggu masa menyembuhkan jiwa yang lara. Lepas tue baru kita sembang lain.

Yang aku kelakar tue. Mat Sabu baru aje memperlihatkan DAP parti yang sangat racist nak mampos. Tengok apa yang dilaporkan oleh Malaysiakini ;


OoOoOO..

Maka, kerana cina?

Kerana cina maka ia menentukan samada kehadiran DAP itu perlu atau tidak? DAP serve pada kaum cina?

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA..

Terima kasih kerana menambahkan lagi point aku untuk membenarkan pendapat aku bahawa DAP ialah parti yang perkauman. Tapi sesetengah dari pimpinan DAP tengah berusaha untuk keluar dari kelompok itu dengan usaha. Ada yang sembang kencang guna mulut. Tapi yang berusaha untuk mengubah idelogi DAP yang perkauman tue aku puji la. Aku sokong dari luar okay.

HAHA.

Bagi aku. Tak payah la pimpinan PR nak berpura2. Mengaku sudah yang korang tengah sakit ahti sesama sendiri. Kalau pun kita orang tahu hal tersebut, so what? Apa je yang kita orang akan fikir? Kita orang takan fikir negatif. Ia lumrah. Mereka bergaduh. Mereka sakit ahti. Dan mereka perlukan masa untuk cool down. Itu baru nampak logik. Baru nampak macam korang ialah sekumpulan pemimpin. Ini sikit2 nak gunakan taktik menipu untuk menutup. Kenapa nak tutup jika kalau ko buka citer pun ia tak la apa2 sangat pun. Normal la orang bergaduh memang macam tue. Tah hapa2.

Sebenarnya. Bila ko menipu lagi orang meluat. Bila orang meluat nanti lagi la orang cari point nak bahas. Kan lebih baik jujur sudah. Normal la orang bergaduh macam neh. Jangan jadikan rakyat Malaysia tak normal pula. Kita orang boleh terima pergaduhan dalaman PR dengan baik dan boleh faham yang pimpinan perlukan masa untuk cool down. Nak tipu2 buat apa. Bongok.

HAHAHAHAHA..

Kbai.

Share this :

Previous
Next Post »