Berebutkan Kopi Fizo Omar, Wanita2 Ini Dikecam Netizens [Video Inside].

Perlu ke berebut persoalannya?
Pelik.

Sejak malam tadi terdapat satu sebaran video yang memaparkan aksi beberapa wanita yang berebut-berebut semata-mata mahu mendapatkan kopi Fizo Omar.


Berikut video yang dinyatakan ;



Lokasi dikatakan berlaku di salah sebuah daerah di negeri Kelantan. Setakat ini tiada maklumat lanjut mengenai kejadian melainkan sebaran berkenaan dikongsikan dengan niat mahu menyindir dan mengecam aksi wanita-wanita tersebut yang dianggap tidak sopan dan berperangai mengedik semata-mata kerana mahu mendapatkan kopi.


Ramai netizens mengecam aksi wanita2 tersebut namun ada yang mengatakan bahawa sesetengah dari mereka telah diupah untuk berbuat demikian.


Baca ;





Bahkan ada yang mengatakan ini sekadar gimik marketing oleh Fizo Omar. 


Tak dengki, tak iri,tak jeles,tapi.....mak aii laki bini serupa menate beruk....kalauberebut pergi masjid ka....takpa juga...manusia telah disogok dengan benda ngarut.. duniawi....dari dulu tak berkenan dengan diaorang ni ..cam desperet nak dptkan publisiti....kes ari tu baru jer....ni pulak kopi....brp la kene byr pelakon tempelan....cian....


Kata Mohammad Hafiz.


hahahahahaha ni lawak nampak sangat marketing strategi..emmm klu logik akal la sapa nk berebut kopi smpai mcm ni..melainkan kopi ni ada 10 pek ja dalam dunia ni dan blh wat tua jd muda itu baru leh trima akal..jangan ingat org x nampak apa disebalik tadbir anda buat.


Respon dari Hanifah Azman.


Aku x nampak mcm ramai pun, 
nie yg aku nmpk hnya 'kebangangan' sbb xde sikap pendidikan sivik... x ley beratur ke?? Mcm kena bayar jer..
Idea tarak ka?? Memalukan la.. boley jer beratur kan..hurmm serabut tgkk..


Mala Yusoff pula menulis.


Si Fizo Omar And Mawar Fareeda ni tak gunakan akal ke bila nak buat sesuatu??tak serik2 ke dgn apa yg telah berlaku sblm ni?Kalo nak meniaga pun jgn lah sampai boleh memudaratkan diri seseorang itu..Kita semua tau yg awak suami isteri berniaga untuk melariskan produk2 awak tapi kalo sesuatu berlaku terhadap mereka yg sedang tolak menolak,terjerit2,adakah anda berdua akan memikul tanggungjawab tersebut??Atau anda berdua akan mengambil video satu korner tersengih dengan memberi komen yg tak bernas?Untuk mereka yg sedang tolak menolak,terjerit2 seperti org yg tak beriman,mana akal pikiran anda semua?? Hanya kerana kopi by berlabel Fizo Omar anda semua sanggup tolak menolak,terpekik2,marah sesama sendiri seperti dirasuk!!!Kopi kat kedai mamak tu lagi sedap dari kopi Fizo Omar!!nasihat untuk Fizo dan Mawar,kalo meniaga tu biarlah dgn cara yg baik,aman dan selamat!!Jangan jadi tamak dan pentingkan diri sendiri sehingga menjadi darurat untuk org lain!!!


Siti Zubaidah Binte Ismail pula mengkritik.


Dan pelbagai lagi respon-respon yang akan 'memilukan' ahti Fizo Omar suami isteri. Ngeee.


Apa pun jika benar inilah strategi marketing oleh Fizo Omar dan si Mawar Fareeda, eloklah aku boikot product mereka berdua neh. Tak mati pun kalau tak guna product-product dorang. Apa la salahnya kau meniaga elok2 takpayah nak terapkan sangat aksi berebut2 untuk malukan orang kekononnya sebagai bukti betapa bagus dan powernya product2 kau tu. Seronok sangat tengok orang berebut2kan product dia. Macam takde tamadun je. Yang berebut2 tu pun satu hal juga. Kecik2 taknak mampos. Besar2 berebut2 dapatkan kopi. Bodoh. 


Wakakaka..

Share this :

Previous
Next Post »