K-pop 24/7 versi malaysia [M-pop] teruk dikutuk!

Kalau semalam aku dah tulis pasal gula-gula yang kena kutuk dengan hebat di facebook, kini giliran kumpulan lelaki pula iaitu 24/7. Kumpulan neh dia tiru nama kumpulan dari korea iaitu 24/7 gak. Aku tak berapa tahu sangat 24/7 original neh macam mana tapi apa yang aku tahu ialah 24/7 versi cetak rompak memang kelakar habis. Kalau korang tak percaya, korang tengok gambar bawah neh dulu ;


Aku takmao kutuk rupa mereka. Gambar neh pun aku collect dari fanpage anti 24/7 versi cetak rompak. Bukan aku yang edit benda2 alah kat bawah tue yer harap maklum. Aku ketika melihatkan mereka pertama kali melalui gambar ini merasakan ;

1. Dunia aku nak kiamat.
2. Nyawa aku tinggal suku.
3. Selera makan aku mampos termasuklah makanan yang paling aku minat iaitu maggie.
4. Nak pecahkan semua barang2 kat rumah neh termasuk komputer aku.
5. Nak pergi membunuh.
6. Nak tampar sesiapa sahaja yang lalu dihadapan aku.
7. Nak cekik sorang2 lelaki dalam gambar tue.

Tapi nasib baik aku berjaya mengawal emosi aku. Walaupun aku rasa nyawa aku memang dah nak tercabut neh. Then aku secara tidak sengaja nya nampak pula gambar kat bawah neh ;


Arhh sudah.. aku mula merasakan otak aku hampir meletup. Nyawa aku tadi dah tinggal suku, datang gambar neh aku rasa mao nyawa aku dah terbahagi 4 dah daripada suku tadi. Adakah mereka tidak sedar yang mereka ini tidak hensem [ayat lembut] tidak comel [ayat lembut] dan tidak kacak [ayat lembut] ? Aku taktahu. Aku mula memikirkan cameraman yang photoshoot gambar neh mungkin buta. Ataupun mengalami sakit mata yang amat sehingga tidak dapat membezakan product ori dan product tiruan. Takpe. Kedua-dua gambar di atas masih ada maafnya. Tetapi untuk gambar di bawah ini, kalau ada yang boleh bernafas selepas melihat gambar ini, aku memang tabik springgg.. nampak tak gggg aku tue? Betul2 springgg.. punya tabik taww... tengok bawah ;




Aku taktahu lah dorang neh kurang cerdik [ayat sopan] ke apa. Selama neh aku sering menyangka manusia yang paling bingai kat malaysia neh ialah penyokong umno tetapi aku mungkin patut amend balik pemikiran aku tue. Aku rasa penyokong umno pun tak sanggup membingaikan diri macam neh. Tolonglah. Apakah motif gaya dan gambar ini diambil? Adakah...

1. Bajet cute?
2. Bajet hensem?
3. Bajet tough?
4. Bajet putih?
5. Bajet mengoda?

Arhhhhhhh aku tak sanggup... tolonglah jangan memalukan org malaysia lagi. Saat ini aku rasa kalau orang korea nampak gambar2 macam neh sekarang gak dorang sanggup bunuh diri. Daripada hidup tengok kumpulan macam neh baik dorang mamposkan diri dorang lagi baik. Paling2 koman agaknya ada yang hilang nyawa terus akibat sakit jantung tengok gambar macam neh. Oowhhh plurrzeee lah.. bila nak masuk melodi kutukan aku neh..

Dan yang paling2 aku tak sangka ialah kebencian terhadap 24/7 versi cetak rompak mencipta satu fenomena. Tengok bawah ;



Tak sangka.. ramai org benci dari minat. Nak buat macam mana sapa soh malukan diri sendiri macam tue.. kan dah kena balon kaw2.. kah kah kah..

Sozcyili : K-pop = korea pop. M-pop = mampos pop.
Hadiah rm5k untuk mereka yang ada video @ gambar menarik.
Jana pendapatan online, disini. Harus tahu cara yang betul untuk raih pendapatan yang betul.
Kenali ketabahan dj lin, seorang ibu tunggal

Share this :

Previous
Next Post »