Selepas Kantoikan Najib, MB Perak Buang Video Di Facebook Rasminya.


Najib Razak dan Zambry dah kantoiiiiiii !!!!!

Jadi bahan senda lawak di media sosial. Apa yang berlaku? Terdapat satu rakaman video yang tersebar di laman sosial yang merujuk kepada aksi Najib dan Zambry yang mengarahkan dari sudut mana jurukamera perlu mengambil gambar mereka untuk sebaran umum.

Lihat video tersebut kat bawah neh ;


Klik sini jika video gagal load.

Kredit pada rakan blogger Orangni yang sempat mendownload video berkenaan sebelum dibuang oleh Zambry Kader (admin) dari laman facebook rasminya.

Dalam video berkenaan, memaparkan aksi di mana Najib dan Zambry dok bergelak sakan sambil memikirkan di sudut mana kah mereka patut bergambar dengan mengarah-arahkan jurukamera yang bertugas untuk mengiringi mereka bagi menyebarkan gambar berkenaan.

Kadang2 dorang neh memang pelawak la juga kan. Ingatkan sebagai seorang pemimpin yang memegang jawatan sebagai perdana menteri dan menteri besar jenis seriyus bila melakukan lawatan yang membabitkan musibah banjir di Perak baru2 neh. Rupa2nya takde la seriyus mana. Bergambar tetap bergambar. Nak dapatkan banyak LIKES dan COMMENT di facebook la katakan. Untuk penuhi nafsu penyokong2 mereka yang kaki bodek, maka gambar itu satu kewajipan. So, tahniah la. Dapat PIEM gila glamer. Mesti best.

MUAHAHAHAHAHA..

Share this :

Previous
Next Post »